Projecten

Bekijk hier de projecten die ik gemaakt heb.

Terug

Over deze website

Ik had voor deze site het idee om een "one page site" te maken maar had geen idee hoe.

Toen ik begon met het maken van deze portfolio site kreeg ik gelijk het idee om een "one page site" te maken omdat ik dit zelf een mooi concept vind en het met de moderne trend meegaat. Met bootstrap had ik al wel eens gewerkt maar nog nooit een hele functionerende site gemaakt, dit project was daarom voor mij een leertraject. Ik vind het goed gelukt voor een eerrste keer!

Kijk live

Theaterhart Portal

Bij een school project kregen we de mogelijkheid om voor opdracht te kiezen voor een externe opdrachtgever in de geval het bedrijf Theaterhart.

De opdracht was oorspronkelijk bedoeld voor groepjes van twee personen. Na de oplevering zou de stichting de beste website kiezen. Echter bij het overleg met Theaterhart bleek dat de opdracht zo groot was dat we met alle groepjes één team hebben gevormd om de opdracht uit te werken. Met een groep van zeven man zijn we begonnen aan de opdracht, na de eerste 6 weken (8 uur per weer) haakten twee groepsleden af. We hebben het project op tijd opgeleverd met complimenten van stichting Theaterhart.

Kijk live

Theaterhart promotie site

Het project voor Theaterhart hebben we verdeeld in twee delen, de portal en de promotie website.

Omdat de opdracht dermate groot was hebben we deze opgedeeld in twee delen om het voor iedereen ovezichtelijk te houden. Het promotionele deel hebben wij gemaakt in wordpress zodat het voor de stichting gemakkelijk bij te houden is.

Kijk live

CarolyneJune

Een Fashion, Beauty en Lifestyle blog.

Een custom wordpress blog met een strakke layout en een pintrest style homepagina, een perfect gepersonaliseerde blog van CarolyneJune.

Kijk live

TravelTips

Een mobile friendly school project

Een school opdracht voor het maken van een reis-advies webapp waarbij gebruikers zelf tips konden lezen en toevoegen.

Kijk live

Closet Full of Dreams

Upgrade van een bestaande lifestyle blog

Closet full of dreams is de geupgrade versie van shopaholicoverhere, een persoonlijke blog van blogger Tiffany. De blog is getransformeerd van een compleet roze website naar een rustige srakke site met details die de huisstijl van de oude blog subtiel terug laten komen.